(12 annosta)
Valmistusaika: alle 30 min
Vaikeusaste: helppo


<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

3 kpl

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

broilerin rintapalaa

1,5 rkl

Maizena maissitärkkelystä

2 kpl

kananmunaa

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />200 g

Crème Bonjour Ruohosipulia

0,5 dl

vettä

1 kpl

paprikaa

0,5 kpl

tuoretta basilikaa ruukussa

1 tl

sitruunapippuria

1 rkl

hunajaa


Vuokaan:

2 rkl

Flora Culinessea

 


; Poista rintapaloista luut. Voit käyttää myös luuttomia rinatfileepaloja tai suikaleita (luutonta lihaa n. 400 g). Aseta leikkuuterä monitoimikoneeseen. Laita liha ja maissitärkkelys kulhoon. Käytä konetta hetki. Lisää tuorejuusto, kananmunat, hunaja ja sitruunappuri. Sekoita koneella tasaiseksi murekemassaksi. Lisää lopuksi tuore basilika ja paprikat. Käytä konetta vielä hetki. Voitele lasi tai posliinivuoka ja juomalasin ulkopinta. Vuoan reunat tai pohjan voit koristella esim. porkkanasiivuilla. Laita lasin kapeampi osa pohjalle vuoan keskelle ja kaada seos sen ympärille. Peitä kannella tai tuorekelmulla (pistä muutamalla haarukanpistolla). Kypsennä mikroaaltouunissa 750 W teholla 8 minuuttia. Anna murekkeen jälkikypsyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa mureke lämpimänä tai kylmänä esim. voileipäpöydässä.