Tarvitset:

1 sipuli
2 rkl voita
300 g risottoriisiä
8 dl kanalientä

Broilerikastike:
300 g suikaloitua broilerinfileetä
pala purjosipulia
2 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoja
2 dl kermaa
1 rkl Provencalen yrttiseosta
suolaa, viherpippuria

Pinnalle:
3 rkl parmesaaniraastetta



Valmistus:


Kuullota hienonnettu sipuli voissa. Lisää joukkoon riisi ja sekoita koko ajan. Lisää kiehautettua kanalientä useassa erässä, niin että edellinen neste on aina ehtinyt imeytyä riisiin. Anna riisin kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Sekoita aina välillä varovasti. Valmista kastike. Kypsennä broilerisuikaleet voissa kahdessa erässä. Lisää hienonnettu purjo ja kuullota. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää kerma vähitellen. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Anna kastikkeen tekeytyä noin 10 minuuttia. Mausta yrttiseoksella, suolalla ja viherpippurilla. Tarjoa risotto broilerikastikkeen kanssa. Ripottele annosten päälle parmesaaniraastetta.