3 annosta

3 munaa
rapeaa salaattia, esim jääsalaattia
3 tomaattia
1 pak (<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />140 g) Atria suomalaista pekonia
9 isoa paahtoleipäviipaletta, esim. kaura tai ruis
1 prk (200 g) fraîchea 5% Välimeren maut
6 viipaletta Aamupala cheddaria

Laita kananmunat kiehuvaan veteen ja keitä 8 - 10 min. Revi huuhdottu, kuivattu salaatti ja viipaloi tomaatit. Paista pekoniviipaleet keskilämmöllä ja pidä folion alla lämpimänä. Kuori ja viipaloi kananmunat. Paahda leipäviipaleet. Levitä jokaiselle leipäviipaleelle fraîchea. Levitä kolmelle leivälle puolet täyteaineksista. Laita toiset leipäviipaleet päälle ja lisää loput täytteet kuten edellä. Laita kolmannet leipäviipaleet päälle voideltu puoli alaspäin. Paina kämmenellä ja leikkaa kolmioiksi. Laita leipiin puiset grillitikut. Leivät ovat parhaimmillaan heti tarjottuina, lämpinä.