5 annosta
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />
400 g Atria Naudan vähärasvaista jauhelihaa
200 g kuutioitua pakastesipulia (1 pussi)
1-2 tl juoksevaa Voimariinia
1 ltr lihalientä liemikuutioista
2 dl kierrepastaa
200 g keittojuureksia (1 pussi)
2-3 rkl vahvaa tomaattisosetta
1 1/2 dl Valio ruokakermaa
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ruskista jauheliha ja sipuli Voimariinissa kattilassa. Lisää vesi ja liemikuutiot ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää pasta. Anna kiehua hiljalleen, kunnes pasta on lähes kypsää. Lisää muut ainekset ja keitä kypsäksi. Tarkista maku ja mausta halutessasi esim. basilikalla. Ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa keiton kanssa leipää ja Hovi-tuorejuustoa. Vinkki: käytä pakasteiden asemasta tuoreita kasviksia!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.