5 annosta

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" /> 

400 g  Atria Naudan vähärasvaista jauhelihaa

200 g  kuutioitua pakastesipulia (1 pussi)

1-2 tl  juoksevaa Voimariinia

1 ltr  lihalientä liemikuutioista

2 dl  kierrepastaa

200 g  keittojuureksia (1 pussi)

2-3 rkl  vahvaa tomaattisosetta

1 1/2 dl  Valio ruokakermaa 

 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

Ruskista jauheliha ja sipuli Voimariinissa kattilassa. Lisää vesi ja liemikuutiot ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää pasta. Anna kiehua hiljalleen, kunnes pasta on lähes kypsää. Lisää muut ainekset ja keitä kypsäksi. Tarkista maku ja mausta halutessasi esim. basilikalla. Ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa keiton kanssa leipää ja Hovi-tuorejuustoa. Vinkki: käytä pakasteiden asemasta tuoreita kasviksia!