lauantai, 10. kesäkuu 2006
(6 annosta) Valmistusaika: 30 min - 60 min Vaikeusaste: helppo
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />9 dl |
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /> |
vettä |
1 ps |
|
Knorr Mexicanakeittoaineksia |
300 g |
|
pätkäspagettia |
300 g |
|
jauhelihaa |
0,5 tl |
|
valkopippuria |
2 kpl |
|
kananmunaa |
1 dl |
|
vettä |
1 dl |
|
juustoraastetta |
Voiteluun:
|
2 rkl |
|
Flora Culinessea |
|
|
|
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää keittoainekset ja keitä 3 minuuttia. Lisää pätkäspagetit ja keitä vielä 3 minuuttia. Ruskista jauheliha paistinpannulla ja mausta valkopippurilla. Laita spagetti-keittoseosta ja jauhelihaa kerroksittain voideltuun uunivuokaan. Sekoita kananmunat ja vesi tasaiseksi seokseksi ja kaada uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraaste. Paista uunin keskitasolla 175°C lämpötilassa 30 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.