500 g perattua kalaa (esim.nahatonta kirjolohen fileetä)
2 kpl kananmunaa
1 dl kevytkermaa tai maidotonta kaurapohjaista kasvisrasvasekoitetta
1 dl sitruunanmehua
1 rkl vehnäjauhoa
1 rkl perunajauhoja
0,5 dl tuoretta tilliä
0,5 dl tuoretta basilikaa
0,5-1 tl suolaa
mustapippuria myllystä

Jauha kala monitoimikoneessa hienoksi. Vatkaa kananmunat kuohkeiksi. Purista sitruunan mehu. Lisää kananmunat, kerma tai kasvisrasvasekoite, puristetun sitruunan mehu, muut kuivat aineet ja hienonnetut yrtit jauhetun kalan joukkoon. Sekoita tasainen massa. Voitele uunivuoka. Kaada seos vuokaan. Nosta vuoka uuninpellille, jossa on vettä. Kypsennä 175 asteessa noin tunnin verran. Voit peittää murekkeen kypsennyksen aikana foliolla, mikäli pinta alkaa kuivua.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />