(4 annosta ) 
 
4 maustamatonta kanafileitä   
4-6 siivua Sydänmerkki-kinkkuleikettä   
½ tl suolaa   
½ tl rouhittua mustapippuria   
½ tl Sydänmerkki-rypsiöljyä  (Virgino)
( paprika- ja chilijauhetta)

1. Mausta raa'at kanafileet ja kääri niiden ympärille kinkkuleikkeleet. Sido leikkeleiden päätyreunat tarvittaessa esim. hammastikulla kiinni kanafileeseen.
2. Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy sekä kanafileet. Paista fileitä noin minuutti per puoli tai kunnes ovat saaneet mielestäsi tarpeeksi väriä.
3. Kypsennä fileet lopuksi kypsiksi uunissa noin 200 asteessa 15-20 min.
4. Poista lopuksi hammastikut. Halutessasi voit koristella filerullat esim. paprika- ja chilijauheella.   <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Lisäke: 
2 dl Riisi & ohrasuurimo (Myllyn Paras)    
7-8 dl vettä    
 ½ tl suolaa 

1. Kiehauta vesi, mausta suolalla. Keitä riisi & ohrasuurimot kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.