(4 annosta) <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1 l vettä
1/2 tl suolaa
1½ dl Sydänmerkki-riisi+ohrasuurimoita (Myllyn Paras)
4 kanafilettä
1 paprika
½ purjo
2 valkosipulinkynttä
2 tl kurkumaa
½ tl suolaa
200 g Sydänmerkki-tuorejuustoa 
2 dl vettä
1 ½ dl Sydänmerkki-kermaa
400 g persikkaviipaleita, säilyke
1 dl Sydänmerkki-juustoa raastettuna

1. Kypsennä riisi-ohrasuurimot suolalla maustetussa vedessä (n. 20minuuttia).
2. Suikaloi sillä välin kanafileet ja puhdistetut kasvikset. 
3. Kuumenna öljy pannussa, lisää mausteet ja valkosipuli.  Lisää kanasuikaleet, kypsennä miedolla lämmöllä kypsiksi.
4. Lisää viipaloidut kasvikset, kypsennä noin 5 minuuttia.
5. Lisää vesi, tuorejuusto ja kerma seokseen, kuumenna.
6. Voitele uuninkestävät annosvuoat. Laita vuokiin vuorotellen liha-kasvisseosta ja riisiä.  Ripottele päälle hieman juustoraastetta.
7. Kuumenna ruukut 225-asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut ja hieman ruskistunut
.