½ kg porkkanoita
pala lanttua
2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
2 rkl öljyä
1 rkl currya
½ tl kurkumaa
½ tl mustapippuria
1 l vettä
1-2 kanaliemikuutiota
laakerinlehti
200 g sulatejuustoa
400-<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />500 g siskonmakkaroita
persiljaa <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1. Raasta juurekset ja hienonna sipulit.

2. Kuumenna öljy kattilan pohjalla ja lisää siihen curry ja kurkuma. Lisää kasvisraasteet ja sekoittele hetki. Lisää neste, liemikuutio ja loput mausteet. Anna keiton kiehua noin 10 minuuttia.

3. Lisää sulatejuusto pieninä nokareina ja anna sulaa. Soseuta keitto sauvasekoittimella tai monitoimikoneella, jos haluat sosekeittoa.

4. Puserra siskonmakkarat keittoon pieninä pyöryköinä ja anna kiehua noin 10 minuuttia. Tarkista keiton maku ja lisää hienonnettu persilja.