Kullankeltainen broilerikeitto vie perheen intialaisen ruoan tuoksujen ja värien maailmaan.

Ohje: 4-6 annosta
10 dl vettä
1 kuutio kasvislientä
400 g maustamattomia broilerin suikaleita tai paloja
1 dl riisiä
2 dl ruokakermaa tai maitopohjaista kasvisrasvasekoitetta
1 kpl iso porkkana
1 pieni kerä kukkakaalia
1 pss pakastemaissia
1 kpl vihreä paprika
2 kpl kevät sipulia
1 kynsi valkosipulia
3 kpl laakerinlehtiä
2 rkl sitruunamehua
0,5 tl inkivääriä
0,5 tl kanelia
0,5-1 tl kurkumaa

Pinnalle:
tuoretta persiljaa tai korianteria

Pese kasvikset ja kuori porkkana. Pilko porkkana, kukkakaali ja paprika pieniksi paloiksi. Kuumenna vesi. Lisää liemikuutio, puristettu valkosipuli, riisit, kaneli, inkivääri, kurkuma ja laakerinlehdet. Keitä 5-10 minuuttia.
Lisää broilerinliha, kukkakaali- ja porkkanapalat. Keitä 10-15 minuuttia. Lisää lopuksi kevätsipulit,    pakastemaissit ja paprikat. Anna ruoan kypsyä vielä muutama minuutti. Lisää aivan viimeisenä ruokakerma ja sitruunamehu. Kuumenna keitto kiehuvaksi. Tarjoile keitto intialaisen naan-leivän kanssa.