<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />500 g lampaanjauhelihaa
2 dl leipäraastetta
2 dl kermaviiliä
1 salottisipuli
2 valkosipulin kynttä
1 kananmuna
1/2 tl musta- tai valkopippuria
100 g fetajuustoa hienonnettuna
1 rkl hienonnettua rosmariinia
1 rkl hienonnettua minttua

1. Raasta kuivahtaneet leipäpalat karkeaksi raasteeksi ja sekoita kermaviilin joukkoon.
2. Pilko sipulit veitsellä pieniksi kuutioiksi. Leikkaa yrtit keittiösaksilla silpuksi juomalasissa.
3. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi jauhelihan kanssa.
4. Kostuta kädet kylmällä vedellä ja pyöräytä taikinasta reilun kokoisia lihapullia. Nosta lihapullat leivinpaperille uunipellille.
5. Paista 175-asteisessa uunissa 15 - 20 minuuttia. Paistoaika riippuu lihapullien koosta. Pinta saa hieman ruskistua.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />