(neljälle)

500 g lampaanjauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl tomaattimehua (tai ruokakermaa)
0,5 dl korppujauhoja
1 tl rosmariinia
0,5 tl suolaa

täyte:
100 g fetajuustoa
10 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja

Sekoita murekkeen ainekset tasaiseksi taikinaksi. Tee taikinasta leivinpaperin päälle suorakaiteen muotoinen levy. Laita täyteainekset levyn keskelle tasaisesti. Suikaloi tomaattia ja murenna fetaa. Taita mureketaikina rullalle leivinpaperin avulla ja nosta vuokaan paistumaan. Paista 200-asteisessa uunissa 40 minuutin ajan.
Lammasmurekkeen kanssa voit tarjota lohkoperunoita tai perunasosetta, jonka joukkoon voit silputa   runsaasti persiljaa. Lisäkkeeksi sopivat uunijuurekset ja raikas vihreä salaatti.