nakkipaketti pilkottuna
1-2 prk tomaattimurskaa
sipulia (itse käytän reilusti eli 2 kpl)
puoli pkt sulatejuustoa tavallista tai joku makujuusto myös mainiota tai Creme bonjouria
mustapippuria,suolaa
öljyä

Kuullota pilkottua sipulia öljytyllä pannulla tai padassa hetki,lisää tomaattimurska ja mausteet ja anna ruoan kypsyä noin 15 minuuttia kannen alla.
Lisää siinä vaiheessa kun murska on sekoittunut kastikemaisemmaksi nakkipalat ja sulatejuusto ja kypsennä ruokaa niin kauan, että nakit ovat kypsiä muttei paisuneita ylikypsymisestä eli noin 5 minuuttia.Tarjoa pastan kanssa.Tämä ruoka valmistuu siinä ajassa kun pastavesi alkaa kiehua ja pasta kypsää. 
Jos haluaa tehdä uunissa niin uskon, että laittamalla ainekset sekaisin vain kannelliseen vuokaan,ruokaa valmistuu uunissa itsekseen.Jos tomaattimurska tuntuu kirpeältä,voi lisätä kastikkeeseen hivenen sokeria, mutta sipuli ja sulatejuusto pehmentävät tomaattimurskan makua mukavasti.