400g naudanjauhelihaa
2-3 valkosipulinkynttä
1 tölkki tomaattimursketta
1,5dl vettä
1-2 tl kuivattua basilikaa
rouhittua mustapippuria
(puolikas liha- tai kasvisliemikuutio)
1 pussi peruna-sipulipakastesuikaleita
2 dl ruokakermaa
200g fetajuustoa

Jauheliha ja valkosipuli ruskistetaan öljyssä pannulla. Lisää tomaattimurske. Huuhtele tomaattimurske tölkki vedellä ja kaada pannuun. Sekoita puolikas liemikuutio joukkoon. Sitten basilika ja mustapippuri. Kaada puolet perunasuikaleista vuoka
an. Niiden päälle jauheliha. Sen päälle osa fetajuustosta viipaloituna. Sitten loput perunat ja loput fetajuustot. Lopuksi kerma vuokaan. Uuniin 200 astetta, noin 90 min.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />