Taikina:
2,5 dl maitoa
25 g hiivaa
1 muna
1 dl sokeria
1 tl suolaa
2 tl kardemummaa
noin 500 g vehnäjauhoja
75-100 g margariinia tai voita
voiteluun munaa
pinnalle raesokeria tai mantelirouhetta

Täyte:
250 g maitorahkaa
1 dl kermaa
0,75 dl sokeria
pakastemarjoja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää muna, sokeri, mausteet ja jauhot. Alusta taikina tasaiseksi ja lisää viimeksi sulatettu, mutta jäähtynyt rasva. Anna taikinan kohota puolisen tuntia. Leivo taikinasta isoja pullia. Kohota ne, voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista pullia 225 asteessa noin 10 minuuttia. Leikkaa jäähtyneistä pullista "lakki" pois ja koverra pulliin pieni kuoppa. Koverretulle osalle löytyy varmasti syöjiä! Vaahdota kerma ja lisää siihen rahka ja sokeri. Lusikoi rahka pullan täytteeksi ja nosta lakki päälle.