(4 annosta)
n.150-200g tuoreita tai sulatettuja katkarapuja
4 dl vettä
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
4 dl couscousia
2 valkosipulin kynttä
1 punainen paprika
2 pientä avokadoa
1/2 tl suolaa
1/2 tl sokeria
1 tl sitruunamehua
150-200g Sydänmerkki-tuorejuustoa
1. Kuori ravut tai käytä pakastekatkarapuja. Pakaste katkaravut kannattaa sulattaa siivilässä, jonka alla on astia keräämässä sulaneen nesteen.
2. Kuumenna vesi, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää couscous, siirrä kattila liedeltä ja anna couscousin hautua kannen alla 5-6 min.
3. Pilko valkosipuli ja paprika. Kuullota niitä hetki kuumalla pannulla pienessä öljytilkassa. Lisää sulatetut tai tuoreet ravut ja anna hautua minuutti pari. Mausta suolalla ja sitruunan mehulla sekä sokerilla.
4. Lisää seokseen tuorejuusto ja couscous.
5. Lopuksi, halkaise avokado ja poista sisällä oleva suuri siemen. Irrota hedelmäliha esimerkiksi lusikkaa apuna käyttäen ja pilko avokado pieniksi kuutioiksi. Lisää kuutiot couscousin joukkoon.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
torstai, 15. kesäkuu 2006
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.