Pizzataikina:
2 dl vettä
½ pakettia hiivaa
2 rkl maitoa
1 rkl hunajaa
2 rkl oliiviöljyä
5 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa

Tomaattikastike:
1 sipuli
300 g tomaattimurskaa
oreganoa (tuoretta tai kuivattuna)
basilikaa (tuoreena tai kuivattuna)
1 valkosipulinkynsi
½ rkl öljyä
Pippuria ja ripaus suolaa ja sokeria

Päällysteet:
1 dl juustoraastetta (kevytjuustosta rasvaa >17 %)
100 g siitakesieniä (Voit käyttää myös muita sieniä esim. herkkusieniä)
2 dl ruccolaa

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää maito, hunaja, suola ja oliiviöljy. Lisää jauhoja vähitellen ja vaivaa samalla taikinaksi. Laita taikina nousemaan reiluksi puoleksi tunniksi lämpimään ja vedottomaan paikkaan.

Pilko sipuli ja freesaa kasarissa tilkassa öljyä. Lisää murskatut tomaatit, oregano, basilika ja puristettu valkosipulin kynsi. Anna kiehua hiljalleen n.10 minuuttia. Mausta pippurilla ja ripauksella suolaa ja sokeria. (Sokeri pehmentää ja pyöristää tomaattikastikkeen makua)

Kauli taikina ohueksi noin uunipellin kokoiseksi levyksi ja aseta leivinpaperilla päällystetyn pellin päälle. Levitä tomaattikastiketta, siitakesieniä ja juustoraastetta pizzojen päälle. Paista 200 asteisessa uunissa n. 20-25minuuttia. Levitä ruccola pizzojen päälle ja tarjoa heti.