(4 annosta)
10 kpl Sydänmerkki-leipäviipaleita (esim. Moilas Oy)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tl Virgino rypsiöljyä
1/2 dl pinaattia (hienonnettua)
1 dl Sydänmerkki-ruokakermaa
1/2 tl mustapippuria
1/2 dl ketsuppia
150 g Sydänmerkki-täyslihaleikkelettä
100 g Sydänmerkki-tuorejuustoa
2 rkl rasvatonta maitoa
(<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />2 dl eli noin 100g Sydänmerkki-juustosta tehtyä raastetta)
1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Varaa ruoalle noin 30 x 20 cm kokoinen uunivuoka.
2. Pilko sipuli ja valkosipuli pieneksi. Kuumenna niitä pannulla pienessä öljytilkassa pari minuuttia.
3. Sekoita kaksi erilaista kastiketta:
* Sekoita Sydänmerkki-ruokakerma, pippuri, ketsuppi ja hienonnettu pinaatti.
* Suikaloi Sydänmerkki täyslihaleikkele ja yhdistä tuorejuuston, sipulien ja maidon kanssa.
4. Leikkaa leipäviipaleiden kovat reunat pois ja lado 5 siivua vuoan pohjalle. Kaada päälle pinaattikastike. Lado toinen kerros leipäviipaleita ja toinen kastike.
5. Halutessasi viimeistele pinta Sydänmerkki-juustosta raastetulla raasteella. Paista ruisleipälasagnea noin 15-20min 225 asteessa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
torstai, 15. kesäkuu 2006
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.