(4 annosta)
1 sipuli
1/3 purjoa
2-3 valkosipulin kynttä
1 porkkana
1/2 parsakaali
1/2 pss vihreitä papuja (pakaste)
½ prk tomaattimurskaa (n. <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />200 g)
tai 5 dl tomaattimehua
2 pss (n. 450g) Sydänmerkki-savukuutioita tai -suikaleita (Pouttu)
1 tl öljyä tai Juoksevaa Sydänmerkki rypsiöljyvalmistetta
1/4 tl cayannepippuria
1 tl hunajaa
1/2 tl suolaa
½ litraa vettä
1. Pilko sipulit, porkkanat ja parsakaali.
2. Kuumenna öljy ja kuullota kasviksia pari minuuttia. Lisää tomaattipyre (tai -mehu)ja savukuutiot sekä mausteet. Lisää vesi.
3. Keitä keittoa miedolla lämmöllä noin 20 -30 minuuttia. Tarjoa Sydänmerkki-leivän kanssa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
torstai, 15. kesäkuu 2006
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.