sunnuntai, 11. kesäkuu 2006
(4 annosta) Valmistusaika: alle 30 min Vaikeusaste: helppo
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
2 rkl |
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /> |
Flora Culinessea |
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g |
|
siskonmakkaraa |
1 kpl |
|
sipulia |
2,5 dl |
|
Flora Ruokaa |
2 dl |
|
vettä |
1 kpl |
|
Knorr Lihaliemikuutiota |
2 rkl |
|
ketsuppia |
0,5 tl |
|
mustapippuria |
2,5 rkl |
|
Maizena ruskeaa suurustetta |
1 kpl |
|
maustekurkkua |
3 rkl |
|
persiljasilppua |
|
|
|
Kuumenna Flora Culinesse pannulla. Purista siskonmakkaroista pannulle peukalonpään kokoisia paloja ja ruskista ne hienonnetun sipulin kanssa. Lisää joukkoon Flora Ruoka, vesi, liemikuutio, ketsuppi ja mustapippuri. Lisää suuruste kiehuvaan kastikkeeseen samalla sekoittaen. Keitä noin minuutti. Lisää lopuksi kuutioitu maustekurkku ja persilja. Tarjoa kastike keitettyjen perunoiden kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.