(30–40 kpl) <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


½ l rasvatonta maitoa
50g hiivaa
1 tl suolaa
1 ½ dl sokeria
4 tl kardemummaa
1 ¼ dl juoksevaa kasviöljyvalmistetta (Becel tai Keiju)
11–12 dl vehnäjauhoja

Täyte:
1 prk Sydänmerkki– tuorejuustoa (Keiju-vanilla)
4 rkl sokeria
(rusinoita, säilykekirsikoita tai mantelirouhetta) 

Voiteluun:
1 kananmuna  

Koristeluun:
raesokeria

1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää seokseen sokeri, mausteet ja rasva. Lisää jauhot ja alusta taikinaa, kunnes se irtoaa käsistä. Peitä kulho liinalla ja kohota taikina lämpimässä paikassa.

2. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli siitä puolet suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä levylle puolet tuorejuustosta ja sokerista. Halutessasi voit ripotella päälle myös rusinoita, pilkottuja kirsikoita tai mantelirouhetta. Kääri levy rullalle ja leikkaa <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1,5 cm paksuisiksi viipaleiksi.

3. Kohota valmiit leivonnaiset pellillä leivinpaperin päällä. Voitele kohonneet pullat ja koristele raesokerilla. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.