( 4 annosta ) 
 
300 g vähärasvaista porsaanlihaa   
1 sipulia   
185 g sokeriherneitä   
1 punainen paprika     
3-4 kukkakaalin kukintoa   
2-3 valkosipulin kynttä    
2-3 rkl sitruunamehua   
ripaus cayannea
1 tl hunajaa   
1/2 tl suolaa   
1tl Sydänmerkki-rypsiöljyä (Virgino)   
(<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1 dl vettä) 

Lisäke: 

1 l vettä
1 tl suolaa 
2 dl Esikypsytettyjä ohrasuurimoita (Myllyn Paras)
ruohosipulia

1. Laita lisäkeohra kypsentymään: Keitä vesi ja mausta suolalla. Kypsennä suurimoita miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia. Kypsän lisäkkeen joukkoon voit sekoittaa ruohosipulisilppua. 
2. Valmista ohran kypsyessä wokki. Suikaloi liha. Huuhtele ja pilko kasvikset suikaleiksi. 
3. Kuumenna wokki-pannu, lisää öljy. Kypsennä aluksi lihasuikaleita pari minuuttia, niin että ne saavat hieman väriä.
4. Lisää joukkoon pilkotut kasvikset ja mausta. Tarkista maku. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />