( 4 annosta )
300 g vähärasvaista porsaanlihaa
1 sipulia
185 g sokeriherneitä
1 punainen paprika
3-4 kukkakaalin kukintoa
2-3 valkosipulin kynttä
2-3 rkl sitruunamehua
ripaus cayannea
1 tl hunajaa
1/2 tl suolaa
1tl Sydänmerkki-rypsiöljyä (Virgino)
(<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1 dl vettä)
Lisäke:
1 l vettä
1 tl suolaa
2 dl Esikypsytettyjä ohrasuurimoita (Myllyn Paras)
ruohosipulia
1. Laita lisäkeohra kypsentymään: Keitä vesi ja mausta suolalla. Kypsennä suurimoita miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia. Kypsän lisäkkeen joukkoon voit sekoittaa ruohosipulisilppua.
2. Valmista ohran kypsyessä wokki. Suikaloi liha. Huuhtele ja pilko kasvikset suikaleiksi.
3. Kuumenna wokki-pannu, lisää öljy. Kypsennä aluksi lihasuikaleita pari minuuttia, niin että ne saavat hieman väriä.
4. Lisää joukkoon pilkotut kasvikset ja mausta. Tarkista maku. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
torstai, 15. kesäkuu 2006
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.