4 munaa
2,5 dl sokeria
2,5 dl maitoa (tai piimää tai kermaviiliä)
125 g sulatettua voita tai margariinia
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta (tai piimän tai kermaviilin kanssa 1 tl soodaa)
(1 tl vaniljasokeria)

1. Sekoita munien rakenne rikki (älä vatkaa).
2. Sekoita joukkoon sokeri, sitten loput aineet.
3. Pinnalle mustikat (tai muut marjat tai sokeroidut raparperipalat tms).
4. Paista 200 astetta 25 min. Muffinsseilla noin 15 min.

Huom:
Laakea piirasvuoka tai uunipellille.
Kokeile kypsyyttä hammastikulla, kun siihen ei jää taikinaa, niin on kypsä.
Voi pakastaa ja samasta taikinasta tulee tosi hyviä muffinsseja, muista vain jättää kohoamisvara vuokiin. mutta paistoaika on pienempi