Pohja:
150 g voita / margariinia
1 kananmuna
1 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1. Vatkaa muna, sokeri ja rasva vaahdoksi.
2. Lisää joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu teelusikallinen leivinjauhetta.
3. Tupsuttele taikina voideltuun piirakkavuokaan sormin.

Täyte:
1 prk ananasmurskaa
2 dl kermaviiliä
1 kananmuna
1 rkl sokeria
pikkuisen vaniljasokeria (n. 1 tl)

1. Valuta ananaksesta liika vesi siten, että avaat purkin ja annat veden valua kiinnipidetyn kannen välistä.
2. Sekoita sen jälkeen täyteainekset keskenään kulhossa ja kippaa taikinan päälle.
3. Tasoita seos piirakan päälle lusikalla.
4. Laita piirakka 200-asteiseen uuniin ja paista keskitasoa hieman korkeammalla (ei siis ylhäällä) uunissa 1/2 tuntia.
5. Piirakan voi ottaa aikaisemminkin pois, jos se näyttää kypsyvän nopeammin.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />