sunnuntai, 30. heinäkuu 2006
HELPOT BANAANIMUFFINSSIT
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria
3 banaania
1,5 dl sokeria
1 muna
0,5 dl öljyä tai sulaa margariinia
paperisia muffinssivuokia
OHJE: Sekoita leivinjauhe ja vaniliinisokeri jauhoihin. Muussaa banaanit joko haarukalla tai sauvasekoittimella. Sekoita kaikki ainekset yhteen ja lusikoi taikinaa muffinssivuokiin vähän yli puoleen väliin niin, että muffinssit mahtuvat laajenemaan valumatta yli. Ohjeesta tulee noin 15 muffinssia.
Paista kypsiksi 175-asteisessa uunissa noin 17-20 minuuttia.
Banaanimuffinssit ovat parhaimmillaan tuoreina, kuten muutkin vähärasvaiset leivonnaiset.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.