(noin 10 annosta)

¾ rkl pikakahvijauhetta
3 rkl kuumaa vettä
280 g tummaa suklaata
40 g kaakaojauhetta
2 cl tummaa rommia
4 kpl kananmunia
80 g sokeria
1,5 dl kuohukermaa

1. Yhdistä vesihaudekattilassa pikakahvijauhe, kuuma vesi, suklaa, kaakaojauhe ja rommi.
2. Kuumenna varoen, kunnes suklaa on sulanut ja aineista on tullut tahna.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

3. Poista liedeltä.
4. Vaahdota kananmunat ja sokeri.
5. Lisää kerma nauhana vaahtoon.
6. Sekoita suklaamassa joukkoon.
7. Kypsennä vesihauteessa voidelluissa annosvuoissa tai isossa kakkuvuoassa noin 1,5 tuntia.
8. Kumoa jonkin verran jäähtyneinä.
9. Säilytä kylmässä hyvin kelmutettuna.
10. Tarjoa kylmänä, kevyesti vaahdotetun kerman kanssa.