Pohja
2 dl vettä
25 g hiivaa (laitoin 1 pussin kuivahiivaa jonka sekoitin jauhoihin)
1/2 tl suolaa
50 g voita sulatettuna
5 dl vehnäjauhoja (laitoin <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />5 dl sämpyläjauhoja)

Täyte

1 iso sipuli
2 porkkanaa (ei ollut kotona niin laitoin ison paprikan suikaleina)
pala selleriä
3 eriväristä paprikaa
2 rkl voita
1 paketti Valio Koskenlaskija perinteistä
2 munaa
1 tl suolaa
2 valkosipulin kynttä
1 dl hienonnettua persiljaa


Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. (käytin kuivahiivaa jonka sekoitin ensin jauhoihin ja sen jälkeen nämä muihin aineisiin)
Lisää muut ainekset ja vaivaa kimmoisaksi. Kohota kaksinkertaiseksi. Kauli taikina uunipannun kokoiseksi ja nosta leivinpaperin päälle uunipannuun. Kohota liinan alla.Suikaloi kasvikset ja hauduta ne voissa puolipehmeiksi. Ota pannu levyltä. Lisää kuutioitu juusto ja muut aineet. Levitä täyte taikinapohjalle. Paista 250 C:ssa noin 20 minuuttia.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />