(4 annosta)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pasta:

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />4 dl Sydänmerkki-pastaa (Myllyn Paras tai Raisio) 

1,5 l vettä

 

Kastike:

100 g  Sydänmerkki-täyslihaleikkelettä

200 g (n. 1/3 kpl) kesäkurpitsaa

1/2 paprika

1/3 purjo  

1 sipuli  

2 valkosipulin kynttä  

1 rkl juoksevaa Sydänmerkki-kasviöljyvalmistetta

2 rkl vehnäjauhoja

0,5 tl mustapippuria  

1 rkl hunajaa  

0,5 tl suolaa   

2 dl vettä

1 dl Sydänmerkki-kermaa

 

                                                                                                                                                                                               

1. Keitä vesi, lisää sihen pasta ja keitä pakkauksen ohjeiden mukaan kypsäksi.

2. Odotellessasi pastan kypsennystä, pese ja pilko kasvikset sekä kinkku tulitikkumaisiksi suikaleiksi.

3. Kuumenna suurehko kattila. Lisää rasva ja sipulit ja kypsennä niitä hetki.  Lisää kesäkurpitsa, paprika ja vehnäjauhot.

4. Lisää loput ainekset ja kypsennä noin 5 minuuttia. Tarkista maku. Lisää valmiiseen kastikkeeseen kypsennetty pasta ja sekoita