- 400 g jauhettua vasikanmaksaa

- 2 dl ohra- tai riisiryynejä

- 3 munaa

- 2 sipulia

- 2 tl sokeria

- 2 rkl siirappia

- 1 dl kermaa

- 1,5 dl rusinoita

- suolaa, valkopippuria, meiramia

Laita uuni kuumentumaan 180-asteiseksi. Keitä ryynit pehmeiksi (rikotut suurimot kypsyvät nopeammin).

Silppua sipulit ja fresaa voissa. Kaada pehmeät ryynit kulhoon. Sekoita joukkoon maksa, munat, sipulisilppu, sokeri, siirappi, kerma ja rusinat (tai jätä rusinat halutessasi pois). Mausta suolalla, pippurilla ja meiramilla. Vaivaa hyvin ja kaada voideltuun uunivuokaan. Kypsennä uunissa noin 45 minuuttia, mutta varmista, että loorasta tulee mehevää. Tarjoile voisulan tai puolukkasurvoksen kera.