tilkka rypsiöljyä
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />2 kg muikkuja
ruisjauhoja
öljyä
nokare voita
ripaus suolaa
tilliä
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
MUIKKUJEN PERKAAMINEN
-huuhtele muikut suomuttomiksi
-perkaa muikut puhkomalla
MUIKKUJEN PAISTAMINEN
-nosta pannu liedelle ja säädä liesi neloselle
-pyörittele kalat ruisjauhoissa
-kaada kuumalle pannulle tilkka öljyä ja nostele jauhotetut muikut pannulle
-käännä liesi kolmoselle minuutin kuluttua
-käännä kalat minuutin kuluttua
-lisää pannulle pieni nokare voita mausteeksi ja ripottele kaloille hiven suolaa
-sammuta liesi ja anna vielä kypsyä minuutin verran
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.