tilkka rypsiöljyä

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />2 kg muikkuja

ruisjauhoja

öljyä

nokare voita

ripaus suolaa

tilliä

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

MUIKKUJEN PERKAAMINEN

 

-huuhtele muikut suomuttomiksi

-perkaa muikut puhkomalla

 

 

MUIKKUJEN PAISTAMINEN

 

-nosta pannu liedelle ja säädä liesi neloselle

-pyörittele kalat ruisjauhoissa

-kaada kuumalle pannulle tilkka öljyä ja nostele jauhotetut muikut pannulle

-käännä liesi kolmoselle minuutin kuluttua

-käännä kalat minuutin kuluttua

-lisää pannulle pieni nokare voita mausteeksi ja ripottele kaloille hiven suolaa

-sammuta liesi ja anna vielä kypsyä minuutin verran