POSSUPIHVIT

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

porsaan sisäfilee

ripaus suolaa

ripaus paprikaa

basilikaa tai salviaa

1 – 2 rkl rypsiöljyä

 

 

JUUSTOLEIVITYS POSSUPIHVEILLE

 

2 munaa

1 ½ dl vähärasvaista juustoa raasteena

 

-vispaa munat

-raasta juusto ohueksi lastuksi

-sekoita juustoraaste munamassaan

-käännä possufilee laudalla niin, että näet lihassyiden kulkusuunnan

-leikkaa puolen sentin paksuisia pihvejä lihassyiden kulkusuuntaan nähden vinoon, jolloin lihassyyt jäävät mahdollisimman lyhyiksi

-silitä muovin välissä sileäpintaisella lihanuijalla pihvin pinnat tasaiseksi

-mausta pihvit suolalla, hienonnetulla yrtillä ja paprikalla

 

 

POSSUPIHVIEN PAISTAMINEN

 

-kuumenna pannu liedellä nelosteholla

-kaada tilkka öljyä pannulle

-pyörittele pihvit ensin vehnäjauhoissa ja sitten juustomunamassassa

-nosta massan peittämät pihvit pannulle hiukan erilleen toisistaan

-käännä pihvit ympäri kahden minuutin kuluttua

-käännä liesi kakkoselle ja jatka paistamista vielä kaksi minuuttia

-leikkaa pihvin lihasta sentin verran reunaa ja tarkista, että se on mehukkaan kypsä

 

 

POSSUPIHVIANNOKSEN KOKOAMINEN

 

-nosta sopiva määrä pihvejä lautaselle

-koristele