3 munaa

1/2 l maitoa

2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />2 dl ohrajauhoja

1 dl vehnäjauhoja

4 dl kypsää hienonnettua pinaattia

suolaa

muskottipähkinää

puolukkasurvosta

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

PINAATTILETTUTAIKINAN VALMISTUS

 

-vispaa munat ja sekoita puolet maidosta munamassaan

-vispaa joukkoon jauhot ja öljy

-lisää loppu maito

-kiehauta pinaatin lehdet

-huuhtele ne kylmällä vedellä siivilässä ja purista vesi pois

-hienonna pinaatti ja sekoita massa taikinaan

 

 

PINAATTILETTUJEN PAISTAMINEN

 

-paista koelettu

-jos lettu ei pysy kunnolla koossa, vispaa taikinaan 1 muna tai ½ desiä jauhoja

-paista pinaattiletut tasalämpöisellä pannulla nelosteholla

-käytä tarvittaessa hiukan rasvaa paistamiseen