3 munaa
1/2 l maitoa
2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />2 dl ohrajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
4 dl kypsää hienonnettua pinaattia
suolaa
muskottipähkinää
puolukkasurvosta
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
PINAATTILETTUTAIKINAN VALMISTUS
-vispaa munat ja sekoita puolet maidosta munamassaan
-vispaa joukkoon jauhot ja öljy
-lisää loppu maito
-kiehauta pinaatin lehdet
-huuhtele ne kylmällä vedellä siivilässä ja purista vesi pois
-hienonna pinaatti ja sekoita massa taikinaan
PINAATTILETTUJEN PAISTAMINEN
-paista koelettu
-jos lettu ei pysy kunnolla koossa, vispaa taikinaan 1 muna tai ½ desiä jauhoja
-paista pinaattiletut tasalämpöisellä pannulla nelosteholla
-käytä tarvittaessa hiukan rasvaa paistamiseen
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.