1 – 2 porkkanaa
hapan omena
2 tl sitruunamehua tai
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1 dl appelsiinikuutioita
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
ruisleipäviipaleita
perunamuusia
basilikaa
PORKKANA-OMENARAASTEEN VALMISTAMINEN
-pese porkkanat ja hedelmät
-raasta porkkana ohueksi lastuksi
-raasta kotimainen omena kuorineen karkealla teräpinnalla
-purista sitruunasta heti mehua omenaraasteen päälle, jotta omena pysyy vaaleana ja raikkaana
-painele sekoitettu raaste kannelliseen astiaan
PORKKANA-OMENARAASTEELLA PÄÄLLYSTETYT RUISLEIVÄT
-levitä ruisleipäviipaleelle ohut kerros kylmää notkistettua perunamuusia
-laita raastetta muusin päälle ja koristele leipä yrtillä
-lisää tilkka kylmäpuristettua rypsiöljyä, jos tarvitset lisää energiaa
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.