2 – 3 rapeaa salaatin lehteä makea greippi tai appelsiini

pieni sipuli

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1 dl raejuustoa

1 rkl rypsiöljyä

ohutta revittyä ruisleipää

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

RAEJUUSTO-HEDELMÄSALAATIN ALKUVALMISTELUT

 

-huuhtele salaatin lehdet ja jätä ne kuivumaan paperin tai liinan päälle

-pese ja kuori hedelmä

-irrota lohkot toisistaan ja leikkaa ne 2 – 3 palaan

-halkaise sipuli, poista kuoret ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi

 

 

RAEJUUSTO-HEDELMÄSALAATIN KOKOAMINEN

 

-nypi salaatin lehdet suupaloiksi lautaselle

-levitä hedelmälohkot lehtipalojen päälle

-levitä sipuliviipaleet, raejuusto ja rypsiöljy salaatin pinnalle