4 munaa

1 purkki rahkaa

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1 dl vehnäjauhoja

1/2 – 1 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

ripaus suolaa

rypsiöljyä paistamiseen

1 dl marjahilloa

1 dl pakastemarjoja

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

RAHKALETTUTAIKINAN VALMISTUS

 

-vispaa munat vaahdoksi ja sekoita ne rahkan kanssa

-sekoita taikinaan jauhot, sokerit ja suola

-lisää vielä 2 tl öljyä, niin et tarvitse paistamiseen paljoa rasvaa

 

 

LETTUJEN PAISTAMINEN

 

-käännä liesi neloselle ja kuumenna pannu

-pane tilkka öljyä pannulle

ja paista noin puolen sentin paksuisia lettuja

-paista varovasti, sillä nämä letut palavat helposti

 

 

RAHKALETTUANNOKSEN VALMISTAMINEN

 

-nosta rahkalettu lautaselle

-sekoita hillo ja sulatetut marjat

-nosta marjaseosta lettujen päälle