4 munaa
1 purkki rahkaa
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1 dl vehnäjauhoja
1/2 – 1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
rypsiöljyä paistamiseen
1 dl marjahilloa
1 dl pakastemarjoja
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
RAHKALETTUTAIKINAN VALMISTUS
-vispaa munat vaahdoksi ja sekoita ne rahkan kanssa
-sekoita taikinaan jauhot, sokerit ja suola
-lisää vielä 2 tl öljyä, niin et tarvitse paistamiseen paljoa rasvaa
LETTUJEN PAISTAMINEN
-käännä liesi neloselle ja kuumenna pannu
-pane tilkka öljyä pannulle
ja paista noin puolen sentin paksuisia lettuja
-paista varovasti, sillä nämä letut palavat helposti
RAHKALETTUANNOKSEN VALMISTAMINEN
-nosta rahkalettu lautaselle
-sekoita hillo ja sulatetut marjat
-nosta marjaseosta lettujen päälle
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.