torstai, 6. heinäkuu 2006
RIESKA
2 dl ruis- tai ohrajauhoja
1. Sekoita kermaviili ja jauhot.
2. Jaa taikina neljään osaan pellille.
3. Levitä ne ohuiksi rieskoiksi.
4. Paista 250 asteessa noin 20 minuuttia.
torstai, 6. heinäkuu 2006
Olen kolmen lapsen kotiäiti, joka tykkää ruuanlaitosta ja reseptien keräilystä. Reseptejä olen keräillyt lehdistä, keskustelupalstoilta ja keittokirjoista. Perheeseemme kuuluu -03, -04 ja -08 syntyneet lapset ja mieheni. Paitsi, että blogini sisältää paljon helppoja reseptejä kiireisille, niin tarkoituksena on että mahdollisimman moni löytää hakemansa helposti yhdestä paikasta. Toivottavasti viihdyt blogini parissa
Sähköpostiosoite: [email protected]
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.