<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />500 g kirjolohifileetä

1 dl vettä

20 g voita

ripaus suolaa

2 dl lakkoja

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

KALAN KÄSITTELY

 

-poista kalasta ruodot

-leikkaa kalasta sentin paksuisia viipaleita

 

 

VESIHAUDUTETUN KIRJOLOHIFILEEN PAISTAMINEN

 

-käännä liesi nelosteholle

-nosta paistinpannu liedelle ja kaada pari milliä vettä pannulle

-pane kalaviipaleet kiehuvaan vesitilkkaan kypsymään

-käännä viipaleet minuutin kuluttua

-jos liemi kiehuu liian rajusti, käännä liesi kolmos- tai kakkosteholle

-lisää pannulle nokare voita

-valele kalapaloja kastikkeella, jota on muodostunut pannulle kaloja paistettaessa

-mausta kalat suolalla

 

 

KIRJOLOHIFILEEANNOKSEN KOKOAMINEN

 

-nosta kala lautaselle

-laita lisukkeeksi lakkoja, puikulaperunoita tai perunamuusia