<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />500 g kirjolohifileetä
1 dl vettä
20 g voita
ripaus suolaa
2 dl lakkoja
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
KALAN KÄSITTELY
-poista kalasta ruodot
-leikkaa kalasta sentin paksuisia viipaleita
VESIHAUDUTETUN KIRJOLOHIFILEEN PAISTAMINEN
-käännä liesi nelosteholle
-nosta paistinpannu liedelle ja kaada pari milliä vettä pannulle
-pane kalaviipaleet kiehuvaan vesitilkkaan kypsymään
-käännä viipaleet minuutin kuluttua
-jos liemi kiehuu liian rajusti, käännä liesi kolmos- tai kakkosteholle
-lisää pannulle nokare voita
-valele kalapaloja kastikkeella, jota on muodostunut pannulle kaloja paistettaessa
-mausta kalat suolalla
KIRJOLOHIFILEEANNOKSEN KOKOAMINEN
-nosta kala lautaselle
-laita lisukkeeksi lakkoja, puikulaperunoita tai perunamuusia
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.