lauantai, 2. syyskuu 2006
PANEROIDUT POROPIHVIT
2 kpl/hlö paneroituja poropihvejä
Tuorejuusto-puolukkavaahto
1 prk (200 g) maustamatonta -tuorejuustoa
1 dl (60 g) puolukkahilloa
tl rosmariinia
dl kuohukermaa
suolaa
pippuria
Metsäsieni-perunasurvosta
8 - 10 (600 g) keskikokoista jauhoista perunaa
(esim. rosamunda)
200 g metsäsieniä kuutioituna
1 sipuli hienonnettuna
50 g Valio voita
suolaa
Lisää tuorejuustoon puolukkahillo, murskattu rosmariini sekä kerma. Sekoita voimakkaasti. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Kuori ja keitä perunat kypsiksi. Ota noin 1 dl keitinlientä talteen. Kuullota sipuli ja sienet osassa voita. Survo perunat survimella karkeaksi massaksi. Sekoita joukkoon sieni-sipuliseos, loput voista ja keitinliemi. Lisää tarvittaessa suolaa.
Paista poropihvit voissa molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Tarjoa metsäsieni-perunasurvoksen ja tuorejuusto-puolukkavaahdon kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.