4 annosta

2 kpl/hlö paneroituja poropihvejä

Tuorejuusto-puolukkavaahto
1 prk (200 g) maustamatonta -tuorejuustoa
1 dl (60 g) puolukkahilloa
tl rosmariinia
dl kuohukermaa
suolaa
pippuria

Metsäsieni-perunasurvosta
8 - 10 (600 g) keskikokoista jauhoista perunaa
(esim. rosamunda)
200 g metsäsieniä kuutioituna
1 sipuli hienonnettuna
50 g Valio voita
suolaa

Lisää tuorejuustoon puolukkahillo, murskattu rosmariini sekä kerma. Sekoita voimakkaasti. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Kuori ja keitä perunat kypsiksi. Ota noin 1 dl keitinlientä talteen. Kuullota sipuli ja sienet osassa voita. Survo perunat survimella karkeaksi massaksi. Sekoita joukkoon sieni-sipuliseos, loput voista ja keitinliemi. Lisää tarvittaessa suolaa.

Paista poropihvit voissa molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Tarjoa metsäsieni-perunasurvoksen ja tuorejuusto-puolukkavaahdon kanssa.