30 kappaletta<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />50 g margariinia

150 g tummaa suklaata

2 munaa

1,5 dl sokeria

3,5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl vaniljasokeria

 Pinnalle:

1 dl tomusokeria

 

Sulata kattilassa rasva. Paloittele joukkoon suklaa ja sekoita, kunnes se on täysin sulanut. Nosta jäähtymään. Vatkaa kulhossa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet. Sekoita kevyesti munavaahtoon ensin jäähtynyt suklaaseos ja sen jälkeen jauhoseos. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Nosta taikina pakkaseen jähmettymään 10 minuutiksi. Nostele pieniä kekoja leivinpaperoidulle uunipellille ja siivilöi pinnalle tomusokeria. Paista suklaaleivät 175 asteessa noin 15 minuuttia. Nosta jäähtymään ritilälle.