2 tattia (tai <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />150 g muita sieniä)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
2 valkosipulin kynttä
1 salottisipuli
musta- ja valkopippuria
1 dl vettä
2 dl kermaa
voita paistamiseen
Lisäksi pastaa
Pilko sienet ja sipulit. Murskaa valkosipuli. Paista sieniä ja sipuleita pannulla, kunnes saavat hiukan väriä. Kaada vesi pannulle ja kiehauta. Lisää kerma ja mausteet, anna kiehua kunnes puolet nesteestä on haihtunut.
Keitä pasta. Kaada pasta pannulle kastikkeen joukkoon ja sekoita.
Aseta ruoka tarjolle, koristele annokset halutessasi persiljasilpulla ja parmesaaniraasteella.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.