1 pkt pakasteseitiä
2 rkl margariinia, voita tai öljyä
1 sipuli
2 dl puuroutumatonta riisiä
5 dl vettä
1 kalaliemikuutio
½-1 tl suolaa
½-1 tl currya
½ tl valkopippuria
1 ps pakastevihanneksia<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Leikkaa puoliksi sulanut pakastekala paksuhkoiksi viipaleiksi. Puolita viipaleet. Hienonna sipuli. Ruskista rasvassa kattilan pohjalla kalapalat ja sipuli. Mittaa joukkoon riisi ja anna sen ruskistua hieman. Lisää vesi, kalaliemikuutio ja mausteet. Keitä kannen alla noin 10 minuuttia. Kaada pakastevihannekset kattilaan muiden aineiden päälle. Anna ruoan kiehua vielä noin 10 minuuttia, jotta kaikki aineet kypsyvät. Sekoita ja tarkista maku.