1 lenkkimakkara
1 pieni purjo
2 rkl öljyä
4 dl makaronia
1,5 dl vettä
2 lihaliemikuutiota
1 ps (<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />200 g) herne - maissi - paprika - seosta
¾ tl rouhittua mustapippuria
2 munaa
100 g juustoraasetta<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Kuori ja kuutioi makkara n. 1×1 cm:n suuruisiksi kuutioiksi. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Ruskista makkarakuutiot ja hienonnettu purjo öljyssä. Kuumenna lihaliemi (1,5 l vettä ja 2 lihaliemikuutiota). Ota liemestä puoli litraa jäähtymään. Keitä lopussa liemessä makaroneja 10 minuuttia. Voitele noin 2,5 litran vuoka. Valuta makaronit ja kaada vuokaan, samoin makkarapurjoseos sekä herne - maissi - paprika - sekoitus. Sekoita aineet. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja yhdistä jäähtyneeseen lihaliemeen. Mausta mustapippurilla. Kaada seos vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200 asteessa 40 minuuttia. Anna jäähtyä hetki, jolloin rakenne tasoittuu. Tarjoa säilykepunajuurien ja tuoresalaatin kanssa.