<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g jauhelihaa
¾ dl korppujauhoja
1 ½ dl vettä, maitoa tai kermaa
1 sipuli
1 kananmuna
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 maustemitta valkopippuria
Keitinliemi:
8 dl vettä
1 lihaliemitiiviste<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Sekoita korppujauhe nesteeseen ja anna turvota vähän aikaa. Kuori ja  hienonna sipuli hyvin hienoksi. Yhdistä korppujauho-nesteseokseen kaikki muut aineet ja sekoita mureketaikina tasaiseksi. Pyöritä taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä (n. 25 kpl). Kiehauta vesi ja lihaliemitiiviste. Pane lihapyörykät lihaliemeen 2-3 erässä ja keitä kutakin erää 10 minuuttia.