1 kurkku
2-3 perunaa
1 sipuli
1 pkt (300-<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g) marinoituja broilerisuikaleita tai 2-3 broilerin rintafileetä
½ tl kurkumaa
1 tl currya
noin 8 dl vettä
noin ¾ tl suolaa
muutama kierros mustapippuria myllystä
2-3 rkl kevyt sulatejuustoa
½-1 rkl timjami- tai oreganosilppua<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Leikkaa kurkku ja kuoritut perunat ohuiksi suikaleiksi. Halkaise sipuli, kuori se ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Jos käytät broilerinrintafileitä, suikaloi ne. Jos taasen valmiita broilerisuikaleita, leikkaa ne saksilla suoraan pakkauksessa pienemmiksi paloiksi. Ruskista broilerisuikaleet kattilassa kevyesti tilkassa öljyä. Lisää kasvikset kurkuma ja curry. Sekoittele aineksia hetki kattilassa. Lisää vesi, suola ja mustapippuri. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä kannen alla 10-15 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja anna kiehua kunnes juusto sulaa. Tarkista keiton maku ja lisää tarvittaessa mausteita sekä juuri ennen tarjoilua yrttisilppua.