1 kg valmiiksi maustettu porsaan uunifilee

 Kuorrutus:

3 rkl hunajasinappia
1 dl murskattuja maissihiutaleita

 Lisäksi:

paistopussi

Nosta filee tuntia ennen kypsentämistä huoneenlämpöön. Pyyhi lihan pinta talouspaperilla ja aseta filee paistopussiin. Sulje pussi ja leikkaa pieni höyryaukko pussin yläkulmaan. Nosta filee uunipellin päälle asetetun ritilälle silavapuoli ylöspäin. Työnnä paistomittari fileen paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 150 asteessa noin 1 1/2 tuntia tai kunnes sisälämpötila on noin 78 astetta. Valuta lihan paistoliemi pussista ja poista mittari ja paistopussi. Anna fileen vetäytyä hetken aikaa folion alla. Leikkaa fileen pinnalta ylimääräinen rasva pois ja sivele fileen pintaan ohuelti hunajasinappia. Painele pintaan tasainen kerros murskattuja maissihiutaleita. Paahda pinta rapeaksi kuumassa uunissa grillivastusten alla. Tarjoile liha ohuiksi viipaleiksi leikattuna valkosipulimuusin  ja kasvisten kanssa.