2 sipulia
1 (n. <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />500 g) lanttu
2 porkkanaa
300 g jauhelihaa
2 dl puuroutumatonta riisiä
6-7 dl vettä
1 tl suolaa
mustapippurirouhetta
½-1 tl meiramia
silputtua tuoretta persiljaa<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Kuori ja silppua sipulit. Leikkaa kuoritut lanttu ja porkkanat pieniksi kuutioiksi. Ruskista jauheliha ja sipulit padassa kevyesti. Lisää joukkoon lanttu- ja porkkanakuutiot sekä riisi. Sekoittele muutama minuutti. Lisää vesi, suola ja mustapippuri. Kun seos kiehuu, laita kansi päälle ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 20-25 minuuttia. Tarkista riisipaketista riisin kypsymisaika. Mausta ruoka meiramilla ja ripottele joukkoon juuri ennen tarjoilua hienonnettua persiljaa.