461932.jpg

Tämä on yksi meidän tytön lempiruuista, koska "tässä on palloja (= herneitä), ananasta ja riisiä". Ananaksen mehu ja curry sopivat hyvin yhteen.

4 annosta. Valmistusaika noin 15 minuuttia

2 pientä sipulia

2 rkl juoksevaa margariinia

1 tl currya

½ tl suolaa

6-<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />8 dl keitettyä riisiä

2 prk tonnikalaa vedessä/ öljyssä

1 pss herne- maissi- paprikaa

2 prk ananaspaloja mehuineen

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se kattilassa margariinissa ja lisää curry joukkoon kypsymisen loppuvaiheessa. Sekoita joukkoon riisi, kala ja herne- maissi- paprika. Lisää ananaksen  palat mehuineen. Kuumenna seos ja mausta suolalla.

 

Ohje on sovellettu Latifa Lindbergin kirjan Kunnon ruokaa lapsiperheille Arkipäivän risotosta.