lauantai, 10. kesäkuu 2006
(4 annosta) Valmistusaika: 30 min - 60 min Vaikeusaste: helppo
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />150 g |
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /> |
pakastepinaattia |
1 kpl |
|
kananmunaa |
3 dl |
|
rasvatonta maitoa |
1,5 dl |
|
vehnäjauhoja |
2 rkl |
|
Becel juokseva kasviöljyvalmistetta |
0,25 tl |
|
suolaa |
Paistamiseen:
|
2 rkl |
|
Becel juokseva kasviöljyvalmistetta |
|
|
|
Sekoita sulanut pinaatti ja kananmuna kulhossa. Lisää maito, vehnäjauhot, Juokseva Becel ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi ja turvota taikinaa 15 minuutttia. Paista letut ohukaispannullla molemmin puolin. Tarjoa pinaattiletut sellaisenaan tai puolukkasurvoksen kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.