(4 annosta)
Valmistusaika: 30 min - 60 min
Vaikeusaste: helppo


<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />150 g

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

pakastepinaattia

1 kpl

kananmunaa

3 dl

rasvatonta maitoa

1,5 dl

vehnäjauhoja

2 rkl

Becel juokseva kasviöljyvalmistetta

0,25 tl

suolaa


Paistamiseen:

2 rkl

Becel juokseva kasviöljyvalmistetta

 


Sekoita sulanut pinaatti ja kananmuna kulhossa. Lisää maito, vehnäjauhot, Juokseva Becel ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi ja turvota taikinaa 15 minuutttia. Paista letut ohukaispannullla molemmin puolin. Tarjoa pinaattiletut sellaisenaan tai puolukkasurvoksen kanssa.