lauantai, 10. kesäkuu 2006
(4 annosta) Valmistusaika: yli 60 min Vaikeusaste: tosi helppo
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />500 g |
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /> |
jauhelihaa |
1 rkl |
|
Flora Culinessea |
1 kpl |
|
purjosipulia |
1 ps |
|
Knorr Makkara-Sienipata -aineksia |
3,5 dl |
|
maitoa |
2 tl |
|
oreganoa |
0,5 kg |
|
perunoita |
|
|
|
Kuumenna uuni 200 asteen lämpötilaan. Ruskista jauheliha Flora Culinessessa paistinpannulla. Lisää suikaloitu purjo, Knorr-ainekset, maito ja oregano. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Hauduta muutama minuutti. Aseta viipaloidut perunat ja jauhelihakastike kerroksittain voideltuun uunivuokaan. Kypsennä uunin keskitasolla noin tunti. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.