(4 annosta)
Valmistusaika: yli 60 min
Vaikeusaste: tosi helppo


<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />500 g

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

jauhelihaa

1 rkl

Flora Culinessea

1 kpl

purjosipulia

1 ps

Knorr Makkara-Sienipata -aineksia

3,5 dl

maitoa

2 tl

oreganoa

0,5 kg

perunoita

 


Kuumenna uuni 200 asteen lämpötilaan. Ruskista jauheliha Flora Culinessessa paistinpannulla. Lisää suikaloitu purjo, Knorr-ainekset, maito ja oregano. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Hauduta muutama minuutti. Aseta viipaloidut perunat ja jauhelihakastike kerroksittain voideltuun uunivuokaan. Kypsennä uunin keskitasolla noin tunti. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.