(4 annosta)
Valmistusaika: alle 30 min
Vaikeusaste: helppo


<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1 kpl

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

sipulia

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g

jauhelihaa

1 rkl

Flora Culinessea

1 tl

aromisuolaa (Aromat)

0,5 tl

pippurisekoitusta

0,5 tl

paprikajauhetta

1,5 rkl

Vehnäjauhoja

3 rkl

tomaattipyreetä

4 dl

vettä

100 g

Crème Bonjour Valkosipulia

 


Kuori ja leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi. Ruskista sipulikuutiot ja jauheliha. Ripottele jauheliha-sipuliseoksen joukkoon aromisuola, pippurisekoitus, paprikajauhe ja vehnäjauhot. Sekoita. Lisää tomaattipyree ja vesi. Hauduta kastiketta noin 15 minuuttia. Lisää tuorejuusto ja jatka hauduttamista muutamia minuutteja. Tarjoa kastike keitettyjen perunoiden tai makaronin kanssa.