sunnuntai, 11. kesäkuu 2006
(4 annosta) Valmistusaika: alle 30 min Vaikeusaste: helppo
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
1 kpl |
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /> |
sipulia |
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />400 g |
|
jauhelihaa |
1 rkl |
|
Flora Culinessea |
1 tl |
|
aromisuolaa (Aromat) |
0,5 tl |
|
pippurisekoitusta |
0,5 tl |
|
paprikajauhetta |
1,5 rkl |
|
Vehnäjauhoja |
3 rkl |
|
tomaattipyreetä |
4 dl |
|
vettä |
100 g |
|
Crème Bonjour Valkosipulia |
|
|
|
Kuori ja leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi. Ruskista sipulikuutiot ja jauheliha. Ripottele jauheliha-sipuliseoksen joukkoon aromisuola, pippurisekoitus, paprikajauhe ja vehnäjauhot. Sekoita. Lisää tomaattipyree ja vesi. Hauduta kastiketta noin 15 minuuttia. Lisää tuorejuusto ja jatka hauduttamista muutamia minuutteja. Tarjoa kastike keitettyjen perunoiden tai makaronin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.